Ochrana osobních údajů

 

 

TukTuki je registrováno u Úřadu pro ochranu osobních údajů (č. 00055746/001), takže se nemusíte bát nevyžádaných spamů či zveřejnění informací o Vás.

Pokud máte zájem o zasílání TukTuki newsletteru, zadejte svůj e-mail do políčka v zápatí. Zadáním svého e-mailu souhlasíte se zpracováním Vaší e-mailové adresy pro zasílání newsletteru TukTuki. Vaše e-mailová adresa bude v bezpečí, bude uložena na serveru WIX, který je poskytovatelem webhostingu. Adresa nebude poskytnuta nikomu dalšímu kromě služby MailChimp, kterou pro zasílání newsletterů používám. Svůj souhlas s uchováním e-mailu máte právo kdykoliv odvolat, a to kliknutím na "unsubscribe" v zápatí kteréhokoliv newsletteru.

Údaje o Vás, které zadáte při nákupu (jméno, adresa, e-mail, telefon), uchovávám a zpracovávám po dobu deseti let. Ani tyto údaje nejsou předávány třetím osobám a jsou uchovávány a zpracovávány pouze aby sloužily jako podklad pro případnou finanční kontrolu. Údaje jsou uchovávány na serveru WIX, který využívám pro správu webu a jsou zpracovávány pouze elektronicky.

 

K vytváření faktur využívám službu Fakturyonline, prostřednictvím níž zpracovávám informace o Vaší fakturační adrese. 

 

Platby kartou jsou zajišťovány službou Wirecard. Tato služba zpracovává informace o Vaší platební kartě dle vlastních pravidel.

Kdykoliv máte právo zjistit, jaké osobní údaje o Vás zpracovávám a požádat o jejich opravu. Dále máte právo požádat o výmaz osobních údajů, právo podat námitku proti zpracování osobních údajů a právo na omezení zpracování osobních údajů.

TukTuki.cz

info@tuktuki.cz

  • Facebook

© 2023 by INDOOR. Proudly created with Wix.com