top of page

Objednávejte od No Nasties

Aktualizováno: 13. 11. 2018

No Nasties, indičtí kouzelníci s organickou bavlnou, pustili do světa novou kolekci. A zase je to pecka! Chcete z ní něco objednat?


Na začátku listopadu budu od No Nasties objednávat nové zboží. A protože se mi domů rozhodně nevejde vše, opět nabízím možnost objednat si své vysněné oblečení předem.


Této možnosti určitě využijte, pokud si děláte zálusk na nějaké letní oblečení nebo na něco z dětské kolekce, ty u TukTuki určitě nenajdete. Pokud máte větší velikost, vyberte si také raději už teď.


Jak na to: 1. Všechno dostupné zboží najdete na webu www.nonasties.in. Vyberte si, co Váš šatník žádá. 2. Velikosti odpovídají českému značení. Případné instrukce k výběru velikosti najdete u jednotlivých výrobků. Pokud byste si nebyli jistí, jakou velikost zvolit, napište mi. 3. Přibližnou cenu v korunách můžete přepočíst tak, že cenu v rupiích uvedenou u výrobků vydělíte 3,5. Výsledná cena se může mírně lišit v závislosti na ceně poštovného a aktuálním kurzu. 4. Svou objednávku mi pošlete do 16. 11. na e-mail info@tuktuki.cz společně se svým jménem a adresou. Přijetí objednávky Vám potvrdím. 5. Vaše zboží bude k dispozici nejpozději do konce listopadu. E-mailem se pak dohodneme na jeho platbě a doručení.


Zálohy ani žádné další záruky předem nepotřebuju. Věřím zodpovědnosti svých zákazníků a zákaznic a tomu, že si objednáte jen to, co si pak skutečně koupíte. Jestli ne, bude to od Vás nehezké a neférové.

0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page